Powered By Blogger

domingo, 27 de febrero de 2011

TREKKING MASSÍS DE BRENTA. (ALPS ITALIANS)

El massís de Brenta es troba situat 79km al Nord-Oest de Trento (Italia). Massís fronterer amb les Dolomites , amb relleu similar però independent. 20 d´agost del 2009 .Ens situem com a referència Madonna di Campligio don surt aquest Trekking.
Poble de paisatge fascinant , agafem el telecabina cap el Passo Groste (telecabina extraordinariament llarg de recorregut). El telecabina ens deixa al Ref. Sphoffani 2.441m. El trekking no te dificultat i en un mati es pot fer tranquilament. El dia és fabulós amb calor pronunciada (Per l´altitud que ens trobem). El dia abans havíem estat al Lago di garda a 37 graus!!!.
La travessa segueix el sender 316 fins el Ref. Tuckett. 2.270m. Ruta de descens , que el retorn s'haurà de remuntar. La ruta és espectacular amb parets verticals , amb moltes vies d´escalada. El sender no te cap pèrdua , ven senyalitzat i molt freqüentat. 1h30 fins el Refugi Tuckett voltant el massís. Base d´ascencions fantàstica que ja demanava material més específic. Un bon apat contemplant un paisatge espectacular i retorn al Telecabina.







Treking espectacular , fàcil i curt. Amb 4h dona per tot, ritme de disfrutar, fotos.... fantàstic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario