Powered By Blogger

domingo, 10 de julio de 2011

BICI-TOUR : BERGA - SALDES

Aquesta setmana la ruta amb bici a estat un trencacames pur, sense Ports especials però ruta de pujar i baixar continuament. Aprofitant que es feia la Cursa del Pedraforca....a Saldes e decidit que fos el destí final, apart per veure els companys del Berguedà que estaven competint.
La ruta a escollir a sigut fàcil, no m'interesava pujar per la C-16....ja que s'aguès escurçat massa i e fet una mica més de volta que incloïa un coll.

La Ruta : Berga 800m - St.Jaume de Frontanyà - Coll de Bataiola 1.197m - la Pobla de Lillet - Guardiola de Berguedà 717m - Saldes 1.240m - El Jou - St. Corneli - La nou - Pantà de la Baells - Berga.

Detalls Tècnics :
                         Distància : 108km
                         Desnivell Positiu : 2.210m
                         Temps : 4h48min
                         Mitjana pulsacions : 135
                         Pulsacions màximes : 191
La Ruta :
La volta és genial , però com ja e dit trencacames total! Avui me Trobat molt bé , l'únic moment de patiment a estat tota la zona del Pantà per la calor intensa. El rellotge em marcava 36-37 graus i a més ja em quedava poques reserves d'aigua....també eran les 13:00 del migdia. Amb 1 bidó e tingut suficient ja que tant a la Pobla com la font de la foradada me pogut abastir d'aigua.


Travessa que s'haguès pogut completar pujant al coll de Josa sobre Gósol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario